PIPPURIKOULU

.

Pippurikoulu

Pippuria löytyy melkein jokaisen kotoa ja sitä käytetään melkein kaikkiin ruokiin. Se on yksi tärkeimmistä palapelin osista ruoanlaitossa. Mutta samaan aikaan emme ole tarpeeksi huomaavaisia ostaessamme pippuria, kuten olemme esimerkiksi lihan, kalan ja viinin suhteen.

Pippurin ostaminen on usein vain jotain mitä teet kaupassa ollessasi. Niin kauan kuin se on tunnettu merkki, laitat sen ostoskoriin ja olet tyytyväinen. Mutta onko tämä paras tapa? Kerromme teille miksi näin ei ole:

• Ei ole olemassa vain yhtä pippuria! Pippuri tulee Piper Nigrum -perheestä, mutta siinä on erilaisia jäseniä, joilla kaikilla on erilaisia ominaisuuksia.

• Pippuria ei ole vain yhtä laatua. Suurin osa kaupoissa myytävistä pippureista on sekoitus eri viljelyistä, jotka ostetaan usein halvimalla hinnalla. Kiinnittämättä huomiota ostat luultavasti halvimman, aromittoman ja mauttoman pippurin. KHMERPIPPURI myy vain eri lajikkeita, jotka ovat korkeinta saatavilla olevaa PREMIUM-laatua ja joissa pippurin alkuperä on ilmoitettu.

• Älä osta jauhettua pippuria, Jos ostat jauhettua pippuria se on jo menettänyt arominsa. Kun pippurien kova kuori halkeilee ja avautuu, aromi alkaa heti heikentyä ja suurin osa sen mausta katoaa puolen tunnin kuluessa.

Joten tässä on ratkaisumme:Osta AINA Premium pippuria
täysjyvissä ja jauhaa pippuri sillä hetkellä kun aiot valmistaa ruokaa.

ERILAISIA PIPPUREITA

Mustapippuri

Mustapippuri valmistetaan valitsemalla kypsymättömät vihreät marjat, joita kuivataan sitten luonnollisesti auringossa (tai pakkolämmittämällä), kunnes ne ovat kuivia ja mustia. Tätä keitetään sitten hetken. Mustapippuri on kohtalaisen tulinen, terävä ja aromaattinen.

Valkopippuri

Valkopippuri on täysin kypsiä marjoja (punapippuri) jotka on poimittu osittain kypsinä ja joiden kuoret on poistettu. niin että vain ydin jää jäljelle. Tämä tehdään yleensä liottamalla marjoja vedessä useita päiviä ja hieromalla sitten kuori pois. Se tehdään joskus myös mekaanisesti, kun ne ovat kuivia. Aromi on maanläheinen ja maku on lämmin ja kermainen, mutta ei terävä tai aromaattinen. Se on aromiltaan ja maultaan varsin erottuva, jos vertaa sitä mustapippuriin. KHMER-valkopippurin valmistuksessa käytämme prosessissa vain puhdasta vettä emmekä kemikaaleja, joita muut tuottajat voivat käyttää. Tämä antaa pippuriimme raikkaan aromin, toisin kuin ummehtunut aromi, jonka kemiallinen käsittely voi antaa.

Punapippuri

Punapippuri: Punainen pippuri on Vihreää pippuria joka on ollut pippurirypäleessä pidempään ja saanut punertavan vaaleanpunaisen kypsän värin ennen sadonkorjuuta ja kuivaamista. Tämä on maukkain ja kallein lajike, koska ne poimitaan käsin pitkään. Punainen pippurimme on suosituin tuote, joka on todella monipuolinen allround mauste. Tämä voi korvata mustapippurin kokonaan ja melkein kaiken valkopippurin.

ELI MIKÄ ON PREMIUM PIPPURI?

Pippurin laatu riippuu suoraan pippurien jyvien laadusta ja siitä, mistä viljelystä se tulee. Siksi Premium-pippuri on yhdistelmä maaperää, jolla se kasvaa ja ettei siinä käytetä myrkkyjä. Käsittely on tärkeää myös käsittelyprosessissa sekä pakkaamisessa ja kuljetuksessa. Yhteenvetona voidaan sanoa, että se rakkaus mitä pippuri saa viljelyprosessin aikana, tämä rakkaus antaa sen takaisin sinulle kuluttajana, kun sitten valmistat ruokaasi.

• Huonolaatuinen pippuri. Niin sanottu määräpippuria: Epäkypsä, mätä, sisältä tyhjä – ilman makua, terävyyttä ja tuoksua.

• Premiumpippuri Kypsiä jyviä, joissa on suurempi ja täyteläisempi ydin ja jotka sisältävät aineita, jotka tarjoavat paljon paremman makuelämyksen.

MAKU-OMINAISUUDET
• Piperin – Pippurin maun tärkein indikaattori. Vastaa terävyydestä ja poltteesta – Ominaisuudet, jotka kuluttajien tulee pitää mielessä. Premium Pippurin koostumuksessa on vähintään 4 % piperiiniä.

• ”Volatileolja” – lisää pippurilla ominaisen ”lämmintä” makua, täyteläisyyttä ja makua. Premium-tuotteissa on vähintään 1 % sitä eteeristä öljyä. Piperiiniä ja eteerisiä öljyjä löytyy pippurin ytimestä.

Shopping Cart