Welcome to THE WORLD OF PEPPER

PREMIUM PEPPAR FRÅN KAMBODJA

TOPPSÄLJARE

KHMER PEPPAR

Bästa pepparn från Kambodja, ett land där världens bästa peppar har odlats i mer än 1000 år. Pepparn odlas så som kambodjanerna alltid har gjort i alla tider, utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Med en grön tankegång, genom hela produktionen, kan vi stolt säga att vi levererar den bästa tänkbara pepparn från jord till bord.

 

PEPPER CARE

”Pepper Care är vår Ideella Förening som arbetar med sociala förbättringsprojekt i Kambodja, inom våra aktiva områden. Genom Pepper Care har vi möjlighet att hjälpa lokalbefolkningen, inklusive våra anställda och deras familjer, med en stabil och positiv social utveckling.
 
Vi utvärderar ständigt skolornas och vårdens status och genomför sedan skräddarsydda åtgärder vid behov. 4% av peppar försäljningen doneras till Pepper Care utan mellanhänder. För närvarande ansvarar vi för 7 skolor där ca 5000 skolbarn får hjälp med tandhygien,tandborstningsteknik m.m. Samt att Svenska tandläkare åker till Kambodja som volontärer med jämna mellanrum för att se över barnens tänder.
 
– Ingemar Persson, Best pepper”

KÖKSTILLBEHÖR

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

Instagram: @khmerpippuri

Varukorg